Финале во вториот официјален Hearthstone турнир!

Еве како изгледаше финалето за време на вториот официјален турнир во Hearthstone. Честитки до победниците. 
Турнири, 5 Март 2016

Пријатели на GG

it.mk MK Host

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT