Финале во првиот официјален Hearthstone турнир!

Еве како изгледаше финалето за време на првиот официјален турнир во Hearthstone. Честитки до победниците. 
Турнири, 23 Декември 2015

Пријатели на GG

it.mk MK Host

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT