GG ПОДКАСТ S07E22: ZenBook Flip 13, Loop Hero, Alien: Fireteam

„Глупавиот памти, паметниот запишува“ викаат... тоа праеше Паци епизодава додека се збореа 3000 хардвер теми. Сите се надевам дека Alien франшизата ќе земе замав со најновата игра, а Hood: Outlaws and Legends... ѕирнете ја епизодата ако сакате да слушнете што кажавме


Благодарност до спонзорите Haselt, A1, Сетек, сé од техника, MKHost и it.mk и нормално, Вас, гледачите!


Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/
Discord: https://discord.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggtvmk

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk
PayPal: https://doniraj.gg.mk

Стани ПАТРЕОН! Донирај!
ПОДКАСТ Сезона 7, 18 Март 2021

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT