GG ПОДКАСТ S07E30: Рецензија на Returnal, Ratchet & Clank, Lost Soul Aside

30тата епизода ја обогативме со детална рецензија на Returnal, голема благодарност до PlayStation Makedonija што му ја даде играта на Гораст, Ratchet & Clank и патувањата низ многуте универзуми изгледа магично. Lost Soul Aside e направена од еден човек, бај д веј. Ѕирнете ја епизодата за да видите каква е играта. Се гледаме следниот понеделник од 21:00​ч.

~GG


Благодарност до спонзорите Haselt, A1, Сетек, сé од техника, MKHost и it.mk и нормално, Вас, гледачите!


Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK​​
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/​​
Discord: https://discord.gg.mk​​
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk​​
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggt...

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk​​
PayPal: https://doniraj.gg.mk​​

Стани ПАТРЕОН! Донирај!
ПОДКАСТ Сезона 7, 3 Мај 2021

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT