GG ПОДКАСТ S07E29: Mortal Kombat, Naraka, Apex Legends Legacy

ФЛОЛЕС ВИКТОРИ! Мортал Комбат филмот дефинитивно изненади со добрите тепачки и крвишта, Naraka: Bladepoint дефинитивно ќе направи мала бура во БР игрите ова лето, Apex внесува миљон работи со следниот апдејт, а ние миљон посто се глеаме следниот понеделник од 21:00​ч на gg.mk

~GG


Благодарност до спонзорите Haselt, A1, Сетек, сé од техника, MKHost и it.mk и нормално, Вас, гледачите!


Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK​​
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/​​
Discord: https://discord.gg.mk​​
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk​​
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggt...

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk​​
PayPal: https://doniraj.gg.mk
ПОДКАСТ Сезона 7, 26 Април 2021

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT