GG ПОДКАСТ S07E28: Outriders, Rain on Your Parade, RE:VIII Demo

30тина минути од демото на RE:Village не му оставија впечаток на Гораст, Rain on Your Parade е носи врло уникатен вајб, RE: 4 ни доаѓа во VR верзија, Марвел со нова серија и уште многу во оваа епизода. Не заборавајте да оставите еден сабскрај и лајк на Youtube и еден фолоу на twitch. Се гледаме наредниот понеделник од 21:00Ч.

~GG


Благодарност до спонзорите Haselt, A1, Сетек, сé од техника, MKHost и it.mk и нормално, Вас, гледачите!


Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/
Discord: https://discord.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggtvmk

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk
PayPal: https://doniraj.gg.mk
ПОДКАСТ Сезона 7, 26 Април 2021

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT