GG ПОДКАСТ S07E27: Valheim VR, Diablo 2 Resurrected, Monster Hunter Rise

Паци си ја научи домашната, Гораст си отпеa хепи брдеј, а Бобо и Дане збореа за на Паци пицата. У меѓувреме Monster Hunter доаѓа и на Switch, Path of Exile 2 со свеж трејлер да оплакнеш очи.
~GG

Благодарност до спонзорите Haselt, A1, Сетек, сé од техника, Red Bull, MKHost и it.mk и нормално, Вас, гледачите!

Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/
Discord: https://discord.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggtvmk

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk
PayPal: https://doniraj.gg.mk

Стани ПАТРЕОН! Донирај!
ПОДКАСТ Сезона 7, 19 Април 2021

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT