GG ПОДКАСТ S07Е26: Игри што го смениле гејмингот засекогаш, Grit, RE:8

Пост-прво-априлска епизода со бордот на директори по видео игри, седнавме да ги дискутираме неколку од игрите кои имале најголемо влијание врз целиот гејминг и неговиот развиток. Нема да погодите што одбра Данко :О. Видете во епизодата

~GG


Благодарност до спонзорите Haselt, A1, Сетек, сé од техника, MKHost и it.mk и нормално, Вас, гледачите!


Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/
Discord: https://discord.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggtvmk

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk
PayPal: https://doniraj.gg.mk

Стани ПАТРЕОН! Донирај!
ПОДКАСТ Сезона 7, 12 Април 2021

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT