GG ПОДКАСТ S07E24: PS5 VR, Vokabulantis, Returnal, The Ancient Gods Part 2

D'n'D игра што се надеваме дека ќе биде достојна во споредба со својата бордгејм франшиза, Returnal ни го покажа својот стори мод, Doom Guy е повторно лут и сега има токмак и бајаги остали перипетии во оваа епизода. Исто така Гораст пее караоќе. Се гледаме наредниот понеделник од 21:00ч.

~GG
Благодарност до спонзорите Haselt, A1, Сетек, сé од техника, MKHost и it.mk и нормално, Вас, гледачите!


Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/
Discord: https://discord.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggtvmk

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk
PayPal: https://doniraj.gg.mk

Стани ПАТРЕОН! Донирај!
ПОДКАСТ Сезона 7, 26 Март 2021

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT