GG ПОДКАСТ S07E23: Најдобри универзуми/светови од игри, TMNT: Shredder's Revenge

Мислам дека ова е еден римејк за кого сите сме среќни што се случи. Играта од детсвата на Бобо, Гораст и Данко и воедно е првата игра што Паци ја играл на компјутер евр, ни се враќа во HD издание. Тек понатаму во епизодата станува сочно. Кој бил вчера знае, кој не, нека види.

~GG

Благодарност до спонзорите Haselt, A1, Сетек, сé од техника, MKHost и it.mk и нормално, Вас, гледачите!


Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/
Discord: https://discord.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggtvmk

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk
PayPal: https://doniraj.gg.mk

Стани ПАТРЕОН! Донирај!
ПОДКАСТ Сезона 7, 18 Март 2021

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT