GG ПОДКАСТ S07E21: State of Play, Curse of the Dead Gods, PUBG New State, Pokemon Legends Arceus

Поминаа 3 години, 4 месеци, 5 дена од првиот трејлер на Deathloop. На никој не му беше јасно како ќе се одвива гејмплејот во играта, и Bethesda денес (01 март) извадија видео за да објаснат како ќе се одвива гејмплејот во играта. И пак на никој не му е јасно. Битно на сите од ГГ им е јасно дека SIFU ќе биде врхунски hype игра, додека Kena и Returnal ќе не држат зафатени оваа година. Ама *чукни 3 пати во дрво, да не ги урочам.

GG

Благодарност до спонзорите Haselt, A1, Сетек, сé од техника, MKHost и it.mk и нормално, Вас, гледачите!


Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/
Discord: https://discord.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggtvmk

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk
PayPal: https://doniraj.gg.mk

Стани ПАТРЕОН! Донирај!
ПОДКАСТ Сезона 7, 18 Март 2021

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT