GG ПОДКАСТ S07E19: NieR:Replicant, Hearthstone Core Set, Black Myth: Wukong

Го раздвоивме секој атом од Reddit информациите што излегоЈа за повеќето игри и компании, малце позборевме за Valheim, отворивме VIP ложа и уште некоја игра беше оскверната. Ѕирнете ја епизодата.
GG.

Благодарност до спонзорите Haselt, A1, Сетек, сé од техника, MKHost и it.mk и нормално, Вас, гледачите!

Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK​​
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/​​
Discord: https://discord.gg.mk​​
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk​​
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggt...

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk​​
PayPal: https://doniraj.gg.mk​​

Стани ПАТРЕОН! Донирај!
ПОДКАСТ Сезона 7, 21 Февруари 2021

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT