GG ПОДКАСТ S07E18: Blizzconline, Blue Fire, SciGirl: The Internship

Извонредна идеја за која едвај чекаме да слушнеме ваше мислење. KanGul ни намина да збори за неговата игра SciGirl: The Internship (https://store.steampowered.com/app/14...​) ФРИ ТУ ПЛЕЈ е демото, ѕирнете го, оставете некој коментар и посакајте им среќа. Ние пак оговаравме за BLIZZCONLINE и што ќе видиме таму.

Благодарност до спонзорите Haselt, A1, Сетек, сé од техника, MKHost и it.mk и нормално, Вас, гледачите!

Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/
Discord: https://discord.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggtvmk

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk
PayPal: https://doniraj.gg.mk

Стани ПАТРЕОН! Донирај!
ПОДКАСТ Сезона 7, 10 Февруари 2021

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT