GG ПОДКАСТ S07E13: ГРАНДЕ GIVEAWAY #ггместено од 1055€ и ТОП игри за нашата 2020та

Поделивме 18 гивавеи во вредност од 1055€ нас и нашите спонзори. најдовме нов начин на поделување на подароците и се покажа дека е ЕПИКСКИ!!! Паралелно на тоа секој посебно си ги кажавме игрите кои ја обележаа оваа година! Среќни празници! Се гледаме со нови предизвици во следната година!

Благодарност до спонзорите Haselt, A1, Сетек, сé од техника, MKHost и it.mk и нормално, Вас, гледачите!

Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/
Discord: https://discord.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggtvmk

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk
PayPal: https://doniraj.gg.mk

Стани ПАТРЕОН! Донирај!
ПОДКАСТ Сезона 7, 29 Декември 2020

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT