GG ПОДКАСТ S07E12: A1 Game Fest 2020, Diablo: Immortal Alpha, драмата околу Cyberpunk 2020, nVidia 3 Samsung,...

А1 Македонија и оваа година ја продолжи традицијата да го одржи најочекуваниот е-спорт настан во Македонија, A1 Game Fest. Феноменална продукција и посетеност преку 10.000 гледачи онлајн. Откако ги прегледавме победниците и косплеј костимите ја испофаливме Diablo: Immortal, а не ја скокнавме ни драмата и сапуницата околу Cyberpunk 2077.
Данко имаше гости...

Благодарност до спонзорите Haselt, A1 Македонија, Сетек, сé од техника, MKHost и it.mk и нормално, Вас, гледачите!

Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/
Discord: https://discord.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggtvmk

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk
PayPal: https://doniraj.gg.mk

Стани ПАТРЕОН! Донирај!
ПОДКАСТ Сезона 7, 21 Декември 2020

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT