GG ПОДКАСТ S07E11: Направивме рецензија на скоро-функционална Cyberpunk 2077, но и преглед на победниците и трејлерите од The Game Awards 2020,...

Иако проследена со многу контроверзии сепак решивме да ја проследиме и рецензијата за Cyberpunk 2077. Иако е сеуште рано, а играта се пачува секојдневно сепак фрливме окце. Дополнително дадовме гивавеј, две игри токму Cyberpunk 2077. Една за PlayStation, а една по избор на добитникот (избра Steam). Потоа ги проследивме победниците од The Game Awards 2020, но и трејлерите кои беа прикажани на манифестацијата.

Благодарност до спонзорите Haselt, A1, Сетек, сé од техника, MKHost и it.mk и нормално, Вас, гледачите!

Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/
Discord: https://discord.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggtvmk

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk
PayPal: https://doniraj.gg.mk

Стани ПАТРЕОН! Донирај!
ПОДКАСТ Сезона 7, 16 Декември 2020

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT