GG ПОДКАСТ S07E10: Рецензија на ASUS ROG Strix G17, 3060Ti review, Immortals Fenyx Rising,...

Во оваа епизода се “дочепавме“ до ѕверчето наречено ASUS ROG Strix G712LU коа ни го позајмија од СЕТЕК, Сé од техника за да го изгњавиме. Нашите впечатоци ги имате во оваа епизода. Позборувавме малку за TemTem игра за PlayStation 5, мавнавме едно кратко февју и за 3060 Ti, но убаво ја разглобивме Immortals Fenyx Rising.

А да, направивме и гивавеј, дадовме една копија од Cyberpunk 2077 на наш верен гледач!
glhf

Благодарност до спонзорите Haselt, A1, Сетек, сé од техника, MKHost и it.mk и нормално, Вас, гледачите!

Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/
Discord: https://discord.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggtvmk

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk
PayPal: https://doniraj.gg.mk

Стани ПАТРЕОН! Донирај!
ПОДКАСТ Сезона 7, 8 Декември 2020

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT