GG ПОДКАСТ S07E08: Demon's Souls (PS5), CoD Black Ops: Cold War , The Game Awards предвидувања,...

Данко имаше шанса да навлезе длабоко во новата Demon's Souls и ни ги пренесе неговите впечатоци, Бобо ја фати Call of Duty Black Ops: Cold War и нејзините јаки страни и слабости, а сите заедно типувавме на номинациите за игра на годината од www.thegameawards.com

Благодарност до спонзорите Haselt, A1, Сетек, сé од техника, MKHost и it.mk и нормално, Вас, гледачите!

Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/
Discord: https://discord.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggtvmk

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk
PayPal: https://doniraj.gg.mk

Стани ПАТРЕОН! Донирај!
ПОДКАСТ Сезона 7, 24 Ноември 2020

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT