GG ПОДКАСТ S07E06: Ghostrunner, Mass Effect Legendary Edition, Demon’s Souls, GODFALL,...

Направивме предрецензија на Playstation 5-ката, помуабетивме за Ghostrunner, Mass Effect Legendary Edition, го изгледавме видеото од Demon’s Souls и разјаснивме барем 2-3 светски мистерии во однос на разни игри.

Благодарност до спонзорите Haselt, A1, Сетек, сé од техника, MKHost и it.mk и нормално ,Вас, гледачите!

Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/
Discord: https://discord.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggtvmk

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk
PayPal: https://doniraj.gg.mk
ПОДКАСТ Сезона 7, 10 Ноември 2020

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT