GG ПОДКАСТ S07E05: Наум Михајловски од Furious Avocado (Tie Dye), Watch Dogs: Legion, Wild Rift, Ruined Kind,...

Откако ги поминавме информациите околу Wild Rift, LoL светско, новата компанија за тејблтоп игри на Крис Медсен и му напраивме aнксиозност на Данко во врска со излегувањето на WoW: Shadowlands, ја подбравме и Watch Dogs: Legion за потоа да го вклучиме Наум Михајловски од Furious Avocado кој ни сподели искуство во врска со нивната игра Tie Dye, која до овој момент е симната повеќе од 60.000.000 пати.


Не заборавајте да кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/
Discord: https://discord.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggtvmk

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk
PayPal: https://doniraj.gg.mk
ПОДКАСТ Сезона 7, 3 Ноември 2020

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT