GG ПОДКАСТ S07E04: XBOX SERIES X + фрижидерот, Playstation 5 unboxing, Amnesia: Rebirth, Doom Eternal: The Ancient Gods...

Видовме што Снуп Дог доби од Микрософт, видовме Џеф Кигли што доби од Сони, Данко ни напраи ревју на Amnesia: Rebirth, а Гораст на Doom Eternal: The Ancient Gods - Part One. Бобо и Паци опфатија се друго!
glhf

 

Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/
Discord: https://discord.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggtvmk

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk
PayPal: https://doniraj.gg.mk

ПОДКАСТ Сезона 7, 27 Октомври 2020

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT