GG ПОДКАСТ S07E03: Assassin's Creed Valhalla, Call of Duty: Black Ops Cold War, Playstation 5 UI,...

Иако тргнавме со идеја дека ќе муабетиме за Playstation 5 UI-то, сепак претежно зборувавме за Assassin's Creed Valhalla, Call of Duty: Black Ops Cold War, настаните во PUBG и Overwatch и теми кои се суштински и забавни во врска со игриците што доаѓаат или сме ги играле. Тјун ин и инџој!

Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и да не најдете на:
WWW: gg.mk
Facebook: facebook.com/GGMKshow/
Discord: discord.gg.mk
Twitter: twitter.com/ggtvmk
Steam: steamcommunity.com/groups/ggtvmk


Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: patreon.com/ggmk (за донации)
PayPal: doniraj.gg.mk (донации)
ПОДКАСТ Сезона 7, 21 Октомври 2020

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT