GG ПОДКАСТ S07E02: Расклопувањето на Playstation 5, Star Wars: Squadrons, Baldur's Gate 3,...

Го прокоментиравме расклопувањето на Playstation 5 и деловите кои ги има внатре. Потоа фативме муабет за Baldur's Gate 3 EARLY ACCESS и 20+ часови играње. Не ја заборавивме и Genshin Impact која е клон-че на The Legend of Zelda: Breath of the Wild.
Не ни кидна ни светското во LoL, а ниту втората сезона на Fall Guys.
Се на се, целосна епизода!
GG

Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и да не најдете на:
WWW: gg.mk
Facebook: facebook.com/GGMKshow/
Discord: discord.gg.mk
Twitter: twitter.com/ggtvmk
Steam: steamcommunity.com/groups/ggtvmk


Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: patreon.com/ggmk (за донации)
PayPal: doniraj.gg.mk (донации)
ПОДКАСТ Сезона 7, 13 Октомври 2020

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT