GG ПОДКАСТ S07E01: Рекап на летото, што чекаме од новите конзоли и игри што доаѓаат

Што ни е планот за оваа сезона, како го поминавме летото и летниот распуст, наши видувања за случувањето околу гејминг вртлозите што ги видовме, што изигравме, што исхејтавме и фрливме една вода за среќна сезона...

И се разбира не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и да не најдете на:
WWW: gg.mk
Facebook: facebook.com/GGMKshow/
Discord: discord.gg.mk
Twitter: twitter.com/ggtvmk
Steam: http://steamcommunity.com/groups/ggtvmk

 

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: patreon.com/ggmk (за донации)
PayPal: doniraj.gg.mk (донации)

ПОДКАСТ Сезона 7, 6 Октомври 2020

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT