GG ПОДКАСТ S06E35 - PlayStation 5 EVENT, The Last of Us 2 рецензија, PC GAMING SHOW,...

Го превртевме цел PS5 евент, фативме малку и од PC GAMING SHOW иако немаше многу многу што да се зборува и завршивме со обемно излагање на Гораст за The Last of Us 2.

Претпоследна епизода за оваа сезона.

ПОДКАСТ Сезона 6, 6 Октомври 2020

Пријатели на GG

it.mk MK Host

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT