GG ПОДКАСТ S06E33 - Ghosts of Tsushima Q&A, The Last оf Us Part II Early Preview, LoL mobile,...

Во ова издание ги опфативме одговорите од тимот на Ghosts of Tsushima на прашањата од публиката,

Направивме рана пререцензија на The Last оf Us Part II и позборивме за LoL mobile, Legends of Runterra, Indurstia, Flight Simulator.

Емотивна епизода за Гораст кој штотуку...

 
ПОДКАСТ Сезона 6, 6 Октомври 2020

Пријатели на GG

it.mk MK Host

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT