GG ПОДКАСТ S06E32 - Minecraft Dungeons, Crucible, Maneater

Стандардна епизода во која ја опфативме оваа прилично спора недела во однос на игри.

Ги продискутиравме Minecraft Dungeons, Artifact 2.0 beta, Crucible, Serious Sam 4, Mafia Remake, Maneater и други теми кои се прошараа минатите 7 денови.

ПОДКАСТ Сезона 6, 6 Октомври 2020

Пријатели на GG

it.mk MK Host

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT