GG ПОДКАСТ S06E31 - Ghost of Tsushima, Tony Hawk's Pro Skater 1+2, Jet Lancer

Весела изведба на дружината.

Муабети за минатото и скејтот, сегашноста и самураите и иднинаа и плажите.

Шернете, лајкнете и чекајте ги блокбастерите за PlayStation кои се на прагот!

ПОДКАСТ Сезона 6, 6 Октомври 2020

Пријатели на GG

it.mk MK Host

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT