GG ПОДКАСТ S06E28 - Good Job!, Yes, Your Grace, Cloudpank, XCOM: Chimera Squad

Опфативме се!

Се што дужевме рецензиравме и плус дадовме 100че во бонови за на Steam!

Good Job!, Yes, Your Grace, Cloudpank, XCOM: Chimera Squad

Tурнирот во LoL и CS:GO организиран од Македонска еспорт асоциjација - МЕСА.

ПОДКАСТ Сезона 6, 6 Октомври 2020

Пријатели на GG

it.mk MK Host

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT