Интервју со Мартин "Saksa" Саздов по TI6

Легендата на интернационалниот е-спорт! Нашиот и единствен вицешампион на The International 6. Одвои 10 минути од неговото драгоцено време да ни раскаже што се се случуваше!

Епизодата (GG S01E35) во која гостува Сакса можете да ја погледнете тука - https://youtu.be/je7pOmfAlxk

Специјална благодарност до Quasar Film и Зоран Чаневски за помошта околу изведавуањето на интервјуто!

И се разбира не заборавајте да:
кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk

...и не најдете на:
Facebook: http://fb.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: http://steamcommunity.com/groups/ggtvmk

Sources:
4C&L vs Monkey Business | The Defense 5 - https://www.youtube.com/watch?v=hvYA1LsssUc

Na'Vi vs Mamas Boys | Shanghai Major - https://www.youtube.com/watch?v=sVpIIZNOIhs
 
Secret vs Digital Chaos Game 3 - SL i-League S2 -
https://www.youtube.com/watch?v=jw43j6BnLho

Team Digital Chaos House Tour -
https://www.youtube.com/watch?v=7NoWpllE2Bs

TI6 Road to the Finals - Digital Chaos -
https://www.youtube.com/watch?v=F3vXsSK1ndk

Martin Saksa Sazrof from DS interview for GGTVMK
Интервјуа, 28 Септември 2016

Пријатели на GG

it.mk MK Host

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT