Пријатели на GG

anhock.com.mk HASELT Red Bull inplayer NapNok Games
it.mk Cineplexx Македонија MK Host

GGS04E32 - Втор дел од Е3 конференцијата. (PlayStation, Ubisoft, Square Enix)

04:42 - Shadow of the Tomb Raider
08:50 - Monster Hunter x Final Fantasy
12:00 - Dragon Quest: Echoes of Elusive Age
14:18 - The Quiet Man
17:07 - Kingdom Hearts 3
21:45 - Beyond Good and Evil 2
24:38 - Trials
26:13 - The Division 2
31:42 - Mario+Rabbids Kingdom Battle Donkey Kong Adventure
34:43 - Starlink: Battle for Atlas
37:04 - Skull n Bones
43:34 - Assassin's Creed Odyssey
53:13 - Control
55:36 - Ghost of Tsushima
01:02:20 - Death Stranding
01:09:05 - The Last of Us 2
01:17:37 - Spider-man
01:20:55 - Resident Evil 2


И се разбира не заборавајте да:
кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk

...и да не најдете на:
WWW: http://gg.mk
Facebook: http://fb.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: http://steamcommunity.com/groups/ggtvmk
GG Сезона 4, 5 Октомври 2018

Deprecated: Non-static method K2ModelItemlist::getCategoryTree() should not be called statically in /home/ggtvmk/public_html/modules/mod_filterfork2/helper.php on line 1321
GGTV рубрики

Deprecated: Non-static method K2ModelItemlist::getCategoryTree() should not be called statically in /home/ggtvmk/public_html/modules/mod_filterfork2/helper.php on line 3619

GGS04 Финале. Рикеп на 4та сезона, јавувања во живо, планови за 5та сезона и масивен ГИВАВЕЈ

Уште една сезона на најдобриот подкаст/емисија за игри на балканот заврши и ќе оди во историските книги. Се гледаме првиот понеделник во октомври со новиот форматГГ ви пожелува убаво лето и многу гејмање.И се разбира не...
GG Сезона 4, 5 Октомври 2018

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT