GGS04E10 - Предновогодишна епизода - ТОП 6 игри и дешавки за оваа година, и очекувања за следната

03:15 - Хардвер кој ја одбележа годинава
34:10 - Игри кои ја украсија годината
01:25:25 - Топ 6 НАЈОЧЕКУВАНИ игри за следната година GG ВИ ПОСАКУВА СРЕЌНА НОВА ГОДИНА И УБАВИ ПРАЗНИЦИ.


И се разбира не заборавајте да: кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk ...и да не најдете на:

WWW: http://gg.mk

Facebook: http://fb.gg.mk

Twitter: https://twitter.com/ggtvmk

Steam: http://steamcommunity.com/groups/ggtvmk 

GG Сезона 4, 19 Февруари 2018

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT