GGS04 Финале. Рикеп на 4та сезона, јавувања во живо, планови за 5та сезона и масивен ГИВАВЕЈ

Уште една сезона на најдобриот подкаст/емисија за игри на балканот заврши и ќе оди во историските книги. Се гледаме првиот понеделник во октомври со новиот форматГГ ви…
GG Сезона 4, 5 Октомври 2018

GGS04E25 - Мики ни ја покажува новата експанзија за Small Star Empires, и рецензираме God of War

0:25 - Гостин: Милан Тасевски од Archona Games01:07:05 - God of WarИ се разбира не заборавајте да:кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk...и да не најдете на:WWW: http://gg.mkFacebook: http://fb.gg.mkTwitter: https://twitter.com/ggtvmkSteam:…
GG Сезона 4, 5 Октомври 2018

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT