GGS03E05 - HTC Vive, unboxing на PS4 Pro, PinOut, Mass Effect: Andromeda, Tyranny

03:00 - Вести
23:30 - HTC Vive
34:00 - Unboxing на PS4 - Pro
49:47 - PinOut
55:25 - Mass Effect: Andromeda
01:06:02 - Tyranny

И се разбира не заборавајте да:
кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk

...и не најдете на:
http://gg.mk
Facebook: http://fb.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: http://steamcommunity.com/groups/ggtvmk
GG Сезона 3, 16 Ноември 2016

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT