Пријатели на GG

inplayer NapNok Games Red Bull anhock.com.mk HASELT
it.mk Cineplexx Македонија MK Host

GG S02E21 - Втор Hearthstone турнир и разговор со шампионот, Far Cry Primal, Superhot...

Вести - 02:00
Разговор со новиот Hearthstone шампион во Македонија
Борис "Bowis" Танчовски и организаторот Самоил Петрески - 24:54
Master of Orion - 43:25
Far Cry - Primal - 48:45
Superhot - 56:33

И се разбира не заборавајте да:
кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk и да
GG Сезона 2, 1 Март 2016

Deprecated: Non-static method K2ModelItemlist::getCategoryTree() should not be called statically in /home/ggtvmk/public_html/modules/mod_filterfork2/helper.php on line 1321
GGTV рубрики

Deprecated: Non-static method K2ModelItemlist::getCategoryTree() should not be called statically in /home/ggtvmk/public_html/modules/mod_filterfork2/helper.php on line 3619

GGS04 Финале. Рикеп на 4та сезона, јавувања во живо, планови за 5та сезона и масивен ГИВАВЕЈ

Уште една сезона на најдобриот подкаст/емисија за игри на балканот заврши и ќе оди во историските книги. Се гледаме првиот понеделник во октомври со новиот форматГГ ви пожелува убаво лето и многу гејмање.И се разбира не...
GG Сезона 4, 5 Октомври 2018

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT