GG S02E14 - CES, Игри кои не смеете да ги пропуштите, Bloodborne и Deus Ex

Вести - 02:20
Игри од последните 10 години што ви препорачуваме
да ги играте - 32:20
Deus Ex Mankind Divided - 51:36
Bloodborne The Old Hunters - 01:00:32
Death's Gambit - 01:05:50

И се разбира не заборавајте да:
кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk и да
GG Сезона 2, 12 Јануари 2016

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT