Пријатели на GG

inplayer HASELT anhock.com.mk Red Bull NapNok Games
it.mk Cineplexx Македонија MK Host

Наум Михајловски - Основи по Game Design @ Game Weekend

Како прв говорник на Game Week powered by Телеком го имаме 

Наум Михајловски (TabTale) кој ни објаснува се околу Гејм дизајн. Од креирање ликови, правење механики во играта, менаџирање на тимовите кои ја прават играта како и детали околу нејзино пласирање. 

Неговото патешествие почнува одамна. Уште од времето кога благодарение на него беа имплементирани еден куп промени во Heroes III. Потоа некое време помина во клупите на Нордиус, а сега е во првите борбени редови на ТабТејл. 

Наум можете да го добиете на http://goo.gl/JlVT34

Сите информации околу Game Weekend powered by Телеком можете да ги најдете на https://goo.gl/i2fU8f или на фан страната на МАГДА.

Game Weekend, 19 Април 2016

Deprecated: Non-static method K2ModelItemlist::getCategoryTree() should not be called statically in /home/ggtvmk/public_html/modules/mod_filterfork2/helper.php on line 1321
GGTV рубрики

Deprecated: Non-static method K2ModelItemlist::getCategoryTree() should not be called statically in /home/ggtvmk/public_html/modules/mod_filterfork2/helper.php on line 3619

GGS04 Финале. Рикеп на 4та сезона, јавувања во живо, планови за 5та сезона и масивен ГИВАВЕЈ

Уште една сезона на најдобриот подкаст/емисија за игри на балканот заврши и ќе оди во историските книги. Се гледаме првиот понеделник во октомври со новиот форматГГ ви пожелува убаво лето и многу гејмање.И се разбира не...
GG Сезона 4, 5 Октомври 2018

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT