Лорент Копиц - Fame's project @ Game Weekend

Лорент Копиц е човекот кој стои зад наградата за музика на играта Journey која беше апсолутен победник по излегувањето на играта во неколкуте години кои следуваа. Студиото во Македонската Радио Телевизија заедно со неговиот симвониски оркестар никогаш не звучело подобро. Од таму излегоа десетина саунд траци за игри и многу повеќе за филмови, серии, трејлери, реклами, а исто така и за документарни и анимирани филмови. 

Тој зборуваше за FAME’S PROJECT и проектите кои (ќе)ги работат.

Лорент можете да го добиете на www.fames-project.com

Сите информации околу Game Weekend powered by Телеком можете да ги најдете на https://goo.gl/i2fU8f или на фан страната на МАГДА.

Game Weekend, 19 Април 2016

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT