GG S02E20 - РетроМетро: Топ 3 тепачки игри со ФиЏи, Street Fighter V,...

Вести - 04:40РетроМетро: Топ 3 тепачки игри со ФиЏи- 26:54Street Fighter V- 1:08:40И се разбира не заборавајте да:кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk и да...и не најдете на:Facebook: http://fb.gg.mkTwitter: https://twitter.com/ggtvmkSteam: http://steamcommunity.com/groups/ggtvmk
GG Сезона 2, 23 Февруари 2016

GG S02E19 - Топ кауч игри, Unravel, Firewatch,...

Вести - 02:10Топ кауч игри - 28:19Unravel - 45:24Firewatch - 50:38И се разбира не заборавајте да:кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk и да...и не најдете на:Facebook: http://fb.gg.mkTwitter: https://twitter.com/ggtvmkSteam: http://steamcommunity.com/groups/ggtvmk
GG Сезона 2, 16 Февруари 2016

GG S02E12 - Новогодишна епизода feat. Паци

Вести - 09:40Топ 3 игри на годината според ГГ екипата - 39:20Топ 3 најочекувани игри за 2016 - 1:23:50И се разбира не заборавајте да: кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk и да...и не најдете на:Facebook: http://fb.gg.mkTwitter: https://twitter.com/ggtvmkSteam: http://steamcommunity.com/groups/ggtvmk
GG Сезона 2, 29 Декември 2015

GG S02E10 - Јанко `Јади Бурек` Илковски. Гејмингот во 90ти, радио емисијата „Евтини приказни„,...

Вести: 02:20Гостин: Јанко "Јади Бурек" Илковски 17:15Разговарање за програмата на 103ка за компјутери, флиперници, компјутерници итн...И се разбира не заборавајте да: кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk и да...и не најдете на:Facebook: http://fb.gg.mkTwitter: https://twitter.com/ggtvmkSteam: http://steamcommunity.com/groups/ggtvmk
GG Сезона 2, 15 Декември 2015

GG S02E09 - Нашата репрезентација во Magic, PS Experience, VGA 2015, Just Cause 3,...

Вести - 02:30Playstation Experience - 04:25Мартин Наниќ и Владимир "Scarface" Трајчевски - 21:20Video Game Awards - 56:10Just Cause 3 - 1:03:58И се разбира не заборавајте да: кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk и да...и не најдете на:Facebook: http://fb.gg.mkTwitter: https://twitter.com/ggtvmkSteam: http://steamcommunity.com/groups/ggtvmk
GG Сезона 2, 8 Декември 2015

GG S02E08 - Кико и Филип со Ocolus Rift, Assassin's Creed Syndicate, Hard West, Anno 2205,...

Вести - 1:20Кристиајн Трајковски и Филип Чаусидис - 17:00Assassin's Creed Syndicate - 42:00Hard West - 49:41Anno 2205 - 55:33И се разбира не заборавајте да: кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk и да...и не најдете на:Facebook: http://fb.gg.mkTwitter: https://twitter.com/ggtvmkSteam: http://steamcommunity.com/groups/ggtvmk
GG Сезона 2, 1 Декември 2015

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT