GG PODKAST S07E07: PlayStation 5 рецензија, Spider-Man: Miles Morales, NFS Hot Pursuit Remastered,...

Наша темелна рецензија на PlayStation 5ката заедно со контролерот и Spider-Man: Miles Morales. Детали околу конзолата, перформансите, дизајнот и автентичноста, хардверските фалинки и предвидувања за во иднина.…
ПОДКАСТ Сезона 7, 17 Ноември 2020

GG ПОДКАСТ S06E09 - Синдикален гивавеј, топ 10 игри на декадата, квиз на знаење

37:44 - Топ 10 игри на декадата според ГГ01:28:50 - Квиз на знаењезастанете и оставете еденSubscribe на http://twitch.tv/ggtvmk...и најдете не на:WWW: http://gg.mkFacebook: http://fb.gg.mkTwitter: https://twitter.com/ggtvmkSteam: http://steamcommunity.com/groups/ggtvmk
ПОДКАСТ Сезона 6, 10 Декември 2019

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT