Пријатели на GG

anhock.com.mk inplayer HASELT NapNok Games Red Bull
it.mk Cineplexx Македонија MK Host

Лорент Копиц - Fame's project @ Game Weekend

Лорент Копиц е човекот кој стои зад наградата за музика на играта Journey која беше апсолутен победник по излегувањето на играта во неколкуте години кои следуваа. Студиото во Македонската Радио Телевизија заедно со неговиот симвониски оркестар никогаш не звучело подобро. Од таму излегоа десетина саунд траци за игри и многу повеќе за филмови, серии, трејлери, реклами, а исто така и за документарни и анимирани филмови. 

Тој зборуваше за FAME’S PROJECT и проектите кои (ќе)ги работат.

Лорент можете да го добиете на www.fames-project.com

Сите информации околу Game Weekend powered by Телеком можете да ги најдете на https://goo.gl/i2fU8f или на фан страната на МАГДА.

Game Weekend, 19 Април 2016

Deprecated: Non-static method K2ModelItemlist::getCategoryTree() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/ggtvmk/public_html/modules/mod_filterfork2/helper.php on line 661
GGTV рубрики

Deprecated: Non-static method K2ModelItemlist::getCategoryTree() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/ggtvmk/public_html/modules/mod_filterfork2/helper.php on line 1810

GGS03E29 - Епизода од гледачите - Дота Major, Компјутерниците во Скопје, Образование...

Сендвичарите и омилените јадења на ГГ - 03:00Дота Major - 12:40Arcaders - Првиот македонски женски тим - 26:00Компјутерниците во Скопје/Македонија - 58:10Кон какво образование да се насочат младите -&...
GG Сезона 3, 10 Мај 2017

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT