Search results

GGS01E05 Петар Котевски, CoD: Advanced Warfare, Assassin's Creed Unity, Far Cry,...

На гости оваа епизода го имаме Петар Котевски, основаш на Камаи Медиа студиото кој со својот тим растураат во поход да го напраат првиот (со зборови: првиот) ААА наслов од Македонија. Искуство во Crytek, Microsoft... За...
GG Сезона 1, 8 Ноември 2014

GGS01E04 - Lords of the Fallen, Unboxing на WiiU, Bayoneta 2

Вести - 02:00Lords of the Fallen - 05:40Siv Civilization: Beyond Earth - 28:03Unboxing на WiiU -01:11:13Bayoneta 2 - 01:19:20Outland - 01:50:20И се разбира не заборавајте да:кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk....
GG Сезона 1, 24 Октомври 2014

GGS01E01 Alien Isolation, NBA 2K15, Windows 10, Nvidia GTX 9XX

Во првата епизода разговараме за:- Alien: Isolation 3:53- NBA 2K15 20:20- Windows 10 35:03- League of Legends 52:45- nVidia GTX 9xx 1:13:13- Fenix Rage 1:21:51- Destiny (unboxig на PlayStation4 лимитед глечер едиција) 1:...
GG Сезона 1, 7 Октомври 2014

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT